HSV Adegeest Archief

Het archief met de evenementenfoto’s van HSV Adegeest Klik op de foto om het album te openenen.

De meeste foto’s in dit album, zo’n 95%, zijn gemaakt door Onno Stapper.¬†MadeByMaus fotografie en Patrick Schneider hebben ook een aardige duit in het zakje gedaan. De rest? Van een enkele toezending van een ouder of ander lid van HSV-Adegeest.
In totaal zijn 86.442 afbeeldingen in de foto database terug te vinden. Sommigen mooi, perfect misschien. Anderen technisch niet perfect, maar wel leuk als aandenken. De rest…. oordeel zelf en kies jouw mooiste herinnering uit.

Plakboeken worden jaren bewaard, maar digitale foto’s zijn vluchtig. Ze gaan verloren op oude computers, kapotte harde schijven, verloren online accounts etc. Heeft u foto’s van een wedstrijd of evenement bij HSV-Adegeest dan stelt de vereniging het op prijs als u de foto’s in het archief wilt delen. Alle rechten op de foto blijven bij de maker er van, zo is dat geregeld in de auteurswet en dan in het bijzonder het portretrecht.

Als u uw mooiste plaatjes wilt delen, wetransfer dan¬†naar reppatso (at) gmail.com met daarbij uitleg waar het over gaat. (datum, onderwerp, locatie, fotograaf) Uw foto’s worden dan in het archief van ReppatsO.nl bewaard en gepubliceerd in het online album.

Reacties gesloten.